Farsak Akdere İlkokulu

Vizyon: Öğretmen okul kimliği ile kaliteli eğitim vermeyi,etkili okul olmayı başat değer kabul eden,veli memnuniyetini hedefleyen,çağdaş eğitim bilimlerinden,teknolojiden yararlanan,öğrencilerin potansiyeli geliştiren-destekleyen,fark yaratmayı hedefleyen öncü bir kurum olarak;öğrencilerimizi iyi insan-iyi yurttaş olarak yetiştirmektir.

Misyon: Çocuklarımızın ;beden, zihin ve duygu gelişmesini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak; farklı çocuklar için ortak bir yetişme ortamı yaratmak, Türkçeyi güzel ve etkili konuşan bireyler yetiştirmek, çocukların potansiyellerini destekleyerek hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.20-14.05
Isınma: Sobalı
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://farsakakdereilkokulu.meb.k12.tr

Adres - FARSAK KÖYÜ FARSAK KÜME EVLERİ FARSAK AKDERE ILKOKULU BLOK NO 60 DÜZİÇİ / OSMANİYE

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 17 km. il merkezine 40 km. uzaklıkta bulunmaktadır.